Маховици (Flywheels)
- martin7937
- Администратор
Re: Маховици (Flywheels)
Върви го разбери - на кантара на плод зеленчука маховика тежи 8.3 кг, а на кантара на Спийди - 9 кг. Май ще накарам нашите само от този гастроном да си купуват зарзават
Сподели и с нас къде е тази сергия
- martin7937
- Администратор
Турбо юрдека може да ти каже! Не я познава много точно тая маала, ама ще се ориентира в ситуацията, то оправно момче
Хихи А това просто може да означава, че и Спийди са злетаци
Между другото аз не можах да уловя каква е драмата с маховика ти? Случи му се нещо ли?
Между другото аз не можах да уловя каква е драмата с маховика ти? Случи му се нещо ли?
eGTT
- martin7937
- Администратор
Ще си сменя за пореден път съединителя, този път залагам на кит, ЛуК. Моят сбирщайн феродов валео, притискател ексиди, лагер скф, е много добър и доказан. Обаче - нещо ме гложди а и навъртях бая пробег.
Тръгна ли да сменям съединител, ще прегледам и маховика. Все пак го купих втора ръка преди 5 години и от тогава е служил около 50к км. Ако му е износен плейта, ще ми коства над 150 лв + разправии с митници и т.н. А на мен вече не ми се занимава. Та - зле ли е плейта, даунгрейдвам. Но с какво - това коментирахме
Тръгна ли да сменям съединител, ще прегледам и маховика. Все пак го купих втора ръка преди 5 години и от тогава е служил около 50к км. Ако му е износен плейта, ще ми коства над 150 лв + разправии с митници и т.н. А на мен вече не ми се занимава. Та - зле ли е плейта, даунгрейдвам. Но с какво - това коментирахме