Баща ми премери заводският маховик на моят автомобил и кантара показа завидните 8.30 кг. Ще го помоля и да ми даде парт номера му, надявам се, че ще успее да го намери.
Молбата ми е някой да ми даде инфо от фаста, срещу SJNBCAP10U0901112 какво излиза като парт номер.
В същото време двама души ми предлагат маховик от Р11, но ако не се лъжа SR20De, които са отново по 8.20 - 8.40 кг., т.е. грам не минават за ъпгрейд под каквато и да е форма, независимо информацията за теглото посочена в http://nissan4u.com/parts/primera/el_p1 ... tration_2/" onclick="window.open(this.href);return false;
И все пак познавам лично човек, чиято кола съм шофирал и който е с Р11 маховик, който бил по-лек от неговия, но не е мерил килограми...
Искам парт номер на заводския маховик по написания вин по-горе, за да го засека.
Много искам някой с Р11 GT да ми даде инфо за теглото на маховика си, ако го е теглил или ако предстои да сваля кутия, за да го претегли.
Нямам достъп до UK форума, там може и да има. Въобще - дайте някакво инфо, с което разполагате.
Нищо свързано с щатските форуми не ми върши абсолютно никаква работа, там всичко се върти около USDM и JDM SR20, които нямат много общо с нашите.
Тенкю