BECAUSE RACE CAR! Да те насоча ли към един специален човек да ти обясни нещата?skydiver wrote:Перфект!
А за какво са тези 3 ключета ?
Primera eGT
- martin7937
- Администратор
Re: Primera eGT

Ясно е , Мартоmartin7937 wrote:BECAUSE RACE CAR! Да те насоча ли към един специален човек да ти обясни нещата?skydiver wrote:Перфект!
А за какво са тези 3 ключета ?![]()
![]()
Аз бих сложил маса ключ на 1во място, после ако искаш може да си поиграеш и да си направиш противопожарна система в колата.
Аз мисля на моята да го правя, тук също има резон... един ключ който да играе контакт т.е prime на помпата и предстартов режим на ECU-то и до него копче за стартера.
eGTT
- karlos_racing
- Track специалист
Много варианти има за използване на ключетата.Аз мислих да ги правя едно от тези ключета да е за перката,второ за пускане на бензиновата помпа,третото копче да е с предпазител за подаване на контакт и запалването да става със старт бутон. Но просто реших, че за момента искам да си паля по нормалния начин с ключ и за това не го направих. Нищо чудно някой ден да го направя и по начина,който го описах 
Щом е за родината,газ до ламарината 
- karlos_racing
- Track специалист
И гумите са монтирани
Остава да я лъсна,да я заредя с гориво и да чака вече като "състезателна кола" бойното си кръщене.
- karlos_racing
- Track специалист
Вече и лъсната:
Утре ще отида на кантар за да я претегля и ... Чакаме събота 
- martin7937
- Администратор
Дано са значително по-малко килограмите.
Наскоро видях нещо много хитро - ако ти остане време можеш да се заиграеш. Намираш си един преден ляв фар, независимо какъв - ел, механичен, оригинален или не. Процедурата с фурната, стъклото вън, а на негово място внимателно си правиш заготовка от мрежа. Всички крушки, механизми и кабели навън. Рефлектора остава вътре, но го пръскаш черен, за да не се набива на очи. Един вид използваш овала на рефлектора, за да отвежда въздух към изхода на фара, където с гофра отвеждаш въздуха до филтъра.
Доста по-хитър и добър вариант на това просто да си махнеш мигача, или другия груб подход - мигача и фара навън. А и в същото време ползваш рефлектора като тромпет.
Стори ми се идейно, не знам дали ще мога да открия отново снимката обаче...
Наскоро видях нещо много хитро - ако ти остане време можеш да се заиграеш. Намираш си един преден ляв фар, независимо какъв - ел, механичен, оригинален или не. Процедурата с фурната, стъклото вън, а на негово място внимателно си правиш заготовка от мрежа. Всички крушки, механизми и кабели навън. Рефлектора остава вътре, но го пръскаш черен, за да не се набива на очи. Един вид използваш овала на рефлектора, за да отвежда въздух към изхода на фара, където с гофра отвеждаш въздуха до филтъра.
Доста по-хитър и добър вариант на това просто да си махнеш мигача, или другия груб подход - мигача и фара навън. А и в същото време ползваш рефлектора като тромпет.
Стори ми се идейно, не знам дали ще мога да открия отново снимката обаче...

- karlos_racing
- Track специалист
Мислил съм го и това.Дори и за двата фара.На път съм да набавя и заден капак и започвам голямото рязане.Четирите врати, преден и заден капак и още доста неща,който ще се олекотяват и премахват от колата.Днес кантара показа 1160 кг. Това е без задни седалки,кората на задното стъкло и кората,която стои върху резервната гума.В събота ще махна и дясната предна седалка,резервна гума,крик,аптечка и т.н. Още около 30 кг. на доло 
- karlos_racing
- Track специалист
Евала!
- karlos_racing
- Track специалист
Днес беше ден за работа. Резервния заден капак е почти готов за монтаж.Трябва ми само закопчалката,така че ако на някой му се намира да се обажда.
Успях да монтирам и топката за скоростния лост,която Росен ми подари на трак дея. Благодаря ти приятелю.
Малко ми е странна още, но ще свикна с нея 
Хе, хе, не си издържал...
Реално този дизайн е по-удобен за бързо превключване, като проfил доста се приближава до топката на Интегра Type R, гумичките си мисля,че са ги сложили за грип, дано са мека смеска
:

Реално този дизайн е по-удобен за бързо превключване, като проfил доста се приближава до топката на Интегра Type R, гумичките си мисля,че са ги сложили за грип, дано са мека смеска

- karlos_racing
- Track специалист
Интересното е,че тази топка слиза по-надоло спрямо оригиналната. И би следвало да е по удобна.
P10 looks great lowered on OZ wheels.