Четчицата си е на място - когато чистих тротъл бодито и маркучите на картерната вентилация се чудех каква е тази тел, дето стърчи от там. ЕГР и той ще си заминава скоро, само чакам да ни се засекат почивките с един приятел, понеже нямам инструмент за гайката на изпускателния колектор. Междувременно съм свалил снимки и схеми кой вакуумен маркуч къде отива. Радиатора го държах под наблюдение миналата година, когато взех колата. След смяната на водната помпа и горния маркуч на радиатора не съм имал осезаема загуба на антифриз. Не ми е направило и впечатление за дупки по ламелите, та вярвам, че е читав.
Гледам, че съм пропуснал да споделя някои неща. Коригирам пропуска!
Като бяхме в гаража при кмета последния път, огледах колата отдолу - няма дупки и ръжди. Генерацията, обаче, е доста корозирала и ще трябва да и обърна внимание скоро.
Докато кмета сваляше капака на клапаните за смяна на гарнитурата, бях извън гаража, защото ме беше страх какво ще видя.
Трудното по техническата част мина, остава проверка и оправяне на дребни неща. Надявам се до края на август да съм готов, тъй като съм планувал да заведа на почивка двете любими - колата и момата.
И една снимка, понеже още не съм показал колата в цял ръст в тази тема:

Поздрави!