P11 "ST" edition
Re: P11 "ST" edition
Завиждам благородно
Чакай сега! Това червеното ми прилича на 30 мм 4 бутален от S14-ка?! Ако е така би трябвало да пасва на шенкела на Примерата...вече диска - дупчене и стъргане по външен!
eGTT
Бая стъргане ще падне ..... На този апарат и шенкел от п10 и п11 влиза диск под 280 мм. Което в случая предполагам че няма да го задоволи СтаментиXedox wrote:Завиждам благородноЧакай сега! Това червеното ми прилича на 30 мм 4 бутален от S14-ка?! Ако е така би трябвало да пасва на шенкела на Примерата...вече диска - дупчене и стъргане по външен!
Там някъде е истината 
Трябва да падне на 276мм,само ако го сложиш "болт он".
Ако е с преходна планка - размер по желание на клиента
Факт!skydiver wrote:Трябва да падне на 276мм,само ако го сложиш "болт он".
eGTT
Точно това е!Xedox wrote:Завиждам благородноЧакай сега! Това червеното ми прилича на 30 мм 4 бутален от S14-ка?!
Скоро ще започна да проектирам преходната планка...Xedox wrote:Факт!skydiver wrote:Трябва да падне на 276мм,само ако го сложиш "болт он".
Само трябва да си намеря шенкел с главина и после ЦПУ фреза.
CooLMaX wrote:... Което в случая предполагам че няма да го задоволи Стаменти
кат ще е пиле, да е шарено!
но за начало, може да се пробвам, със старите дискове и накладки, да видя как е.
Тук е момента да изкажа Огромна благодарност на Росен, за помощта с дисковете!
Aматьор с нек'ъф хибрид
Случайно имам един шенкел се разхожда из багажника миXedox wrote:Само трябва да си намеря шенкел с главина и после ЦПУ фреза.
eGTT
Докато сменях маслото на брат ми, погледнах, шенкела, който ми се търкаля, в багажника и се оказа, че си е с главината 
остава, само малко сметки, спрямо новите дискове и после...
Тук е момента, да изкажа благодарност на Росен, който ми направи дисковете съвместими с двата комплекта джанти, които притежавам
Роска, ако продължаваш с подаръците, ша са караме
остава, само малко сметки, спрямо новите дискове и после...
Тук е момента, да изкажа благодарност на Росен, който ми направи дисковете съвместими с двата комплекта джанти, които притежавам
Aматьор с нек'ъф хибрид
Жив и здрав да си!caviara wrote: Тук е момента, да изкажа благодарност на Росен, който ми направи дисковете съвместими с двата комплекта джанти, които притежавам![]()
То и без това останахме на пръсти да се броим "лудите глави"...
Пичове, отново въпрос относно спирачките:
Както някои от вас значт си окончих предичните накладки на 99% и вчера се пробвах да сложа "новите" дикове (препилените на 275мм - имам и такива), с 4-буталните апарати...
всико е добре (Роска - диаметъра е перфектен), НО...
но се случи поредната гредда - дисковете упират съвсем леко в задният щит (този, който предпазва диска от вътрешната страна); Та сега съм пред дилема - да се правя на тенекиджия и да се пробвам да го изчукам щита, така, че да влзне диска или да го изрежа напълно?
Двайте идеи, моля
Както някои от вас значт си окончих предичните накладки на 99% и вчера се пробвах да сложа "новите" дикове (препилените на 275мм - имам и такива), с 4-буталните апарати...
всико е добре (Роска - диаметъра е перфектен), НО...
но се случи поредната гредда - дисковете упират съвсем леко в задният щит (този, който предпазва диска от вътрешната страна); Та сега съм пред дилема - да се правя на тенекиджия и да се пробвам да го изчукам щита, така, че да влзне диска или да го изрежа напълно?
Двайте идеи, моля
Aматьор с нек'ъф хибрид
- martin7937
- Администратор
Изправи ги, всички така правят, не съм видял някой да ги изрязва целите. Не е чак да се правиш на тенекеджия, като се замислиш не е някаква жестока философия. Самият щит трябва да се среже на 3-4 места, за да можеш да го прегънеш (един вид да "цъфне").

- karlos_racing
- Track специалист
Да помогна нагледно какво иска да каже Марто:
Другия вариант е да напънеш тенекийката на вътре,докато спре да опира.
Щом е за родината,газ до ламарината 
Е точно това търсех да покажа на Стамен,...karlos_racing wrote:Да помогна нагледно какво иска да каже Марто: Другия вариант е да напънеш тенекийката на вътре,докато спре да опира.
Леко резване,ръждопреобразувател, спрей и си в джаза
- martin7937
- Администратор
Дори не мисля, че е необходимо да са толкова много разрезите. Ламарината е средно твърда и ако се опиташ да я изправиш дори и без разрези, няма да ти е безкрайно трудно, макар че ще падне здраво блъскане. Както го направиш в крайна сметка, но според мен задължително по този начин, а не с изрязване на цялата oгъната част.