Bardahl - Лубрикант за ремъци (против свирене)

Това е общата секция на форума, в нея влизат всички теми, които не са свързани с нито един от останалите подфоруми
martin7937
Администратор

Re: Bardahl - Лубрикант за ремъци (против свирене)

Post by martin7937 » Fri Feb 13, 2015 4:32 pm

Ами ако ти е друга колата, и не е Нисан, и не е SR20, не мисля, че можеш тук да откриеш отговор. Идеята ми е, че може Gates да свири на SR20, ама на Фиат Панда да не свири.
Така, както си го написал, не се разбира. Какво означава, колата е друга - друга друга, като вече не е Нисан ами си си купил Рено, или друга - като да си правил промени и автомобила да е тотално преобразен?
Алтернатива на Хъчинсън е всяка друга марка ремъци, за която се сещаш - Гейтс, Конти, Мицубоши, 100 чешита са. По-добро ако имаше от Хъчинсън, т.е. ако бях открил, навярно щях да го купя и да споделя мнение. В крайна сметка на тези ремъци цените са наистина ниски и човек може да експериментира.
Image

MuTeB_

Post by MuTeB_ » Fri Feb 13, 2015 4:43 pm

Явно само теб не познавам :)
Преди беше Primera p11 SR20DE със 131 кончета, но от месец вече съм с Primera p11 GT SR20DE 150 кончета. Това имам предвид под ново. Почвам отначало, бавно и славно.

skydiver
GT addicted

Post by skydiver » Sat Feb 14, 2015 8:29 pm

MuTeB_ wrote:Явно само теб не познавам :)
Преди беше Primera p11 SR20DE със 131 кончета, но от месец вече съм с Primera p11 GT SR20DE 150 кончета. Това имам предвид под ново. Почвам отначало, бавно и славно.
Всичко е наред, Пепи.
Мартин вероятно не чете Ниссанския форум, и оттам не знае ,че си сменил колата.

Post Reply