MFactor gear calculator

Това е общата секция на форума, в нея влизат всички теми, които не са свързани с нито един от останалите подфоруми
Post Reply
skydiver
GT addicted

MFactor gear calculator

Post by skydiver » Sun Oct 27, 2013 7:50 pm

Полезен линк при смятане и сравняване на предавателни числа, крайно предаване и каквото още се сетите :idea:
http://www.teammfactory.com/gear-calculator

Задавате данните:

Image

Натискате за калкулация и сте готови.
С движение на курсора разбирате при какви обороти каква скорост може да постигне колата при съответната предавка:

Image

caviara
VVL founder

Re: MFactor gear calculator

Post by caviara » Mon Oct 28, 2013 9:54 am

skydiver wrote:Полезен линк при смятане и сравняване на предавателни числа, крайно предаване и каквото още се сетите :idea:
Аз мислих, че повечето от тук присъстващите, го знаят това, и поради тези мои мисли, не съм го пускал :oops:
Aматьор с нек'ъф хибрид

skydiver
GT addicted

Post by skydiver » Mon Oct 28, 2013 1:13 pm

caviara wrote:
skydiver wrote:Полезен линк при смятане и сравняване на предавателни числа, крайно предаване и каквото още се сетите :idea:
Аз мислих, че повечето от тук присъстващите, го знаят това, и поради тези мои мисли, не съм го пускал :oops:
Направо си плачеш за временен бан :lol: :lol: :lol:
Качвай всичко,дето мислиш,че може да ни е от полза.
Даже бих предложил да поскрием някои секции още ?
Разсъждавам си на глас...

martin7937
Администратор

Post by martin7937 » Mon Oct 28, 2013 6:25 pm

От кой да крием? Те не са се засилили да ни посещават чак толкова, че да си играем на скришка мишка.
По-скоро си мисля, че всеки един от нас знае доста повече, отколкото би могъл да напише и всеки си разполага със собствени ресурси. В тоя ред на мисли, още преди 3 години ползвах този калкулатор, когато избирах Р11 кутията :)
По-скоро си мисля следното - който има нужда от нещо да казва, пък ще мислим кой с какво може да помогне :)
Преди година или две бях изпратил много ценни линкове на Стамен. После така се случи, че си затрих фейвъритс и бая от полезните неща, с които разполагах се затриха, за жалост...
Image

caviara
VVL founder

Post by caviara » Tue Oct 29, 2013 9:30 am

martin7937 wrote:...
Преди година или две бях изпратил много ценни линкове на Стамен. После така се случи, че си затрих фейвъритс и бая от полезните неща, с които разполагах се затриха, за жалост...
Ти ми прати, само няколко неща, не всички...
затриха се при теб, преди да ми ги пратиш всичките.

Целта на този форум, основно, е да се събере на едно място, повече информация, която да е достъпна за нас, през повечето време и да не е зависима от локални компютри.
Aматьор с нек'ъф хибрид

Post Reply