Полезен линк при смятане и сравняване на предавателни числа, крайно предаване и каквото още се сетите
http://www.teammfactory.com/gear-calculator
Задавате данните:
Натискате за калкулация и сте готови.
С движение на курсора разбирате при какви обороти каква скорост може да постигне колата при съответната предавка:
MFactor gear calculator
Re: MFactor gear calculator
Аз мислих, че повечето от тук присъстващите, го знаят това, и поради тези мои мисли, не съм го пускалskydiver wrote:Полезен линк при смятане и сравняване на предавателни числа, крайно предаване и каквото още се сетите
Aматьор с нек'ъф хибрид
Направо си плачеш за временен банcaviara wrote:Аз мислих, че повечето от тук присъстващите, го знаят това, и поради тези мои мисли, не съм го пускалskydiver wrote:Полезен линк при смятане и сравняване на предавателни числа, крайно предаване и каквото още се сетите
Качвай всичко,дето мислиш,че може да ни е от полза.
Даже бих предложил да поскрием някои секции още ?
Разсъждавам си на глас...
- martin7937
- Администратор
От кой да крием? Те не са се засилили да ни посещават чак толкова, че да си играем на скришка мишка.
По-скоро си мисля, че всеки един от нас знае доста повече, отколкото би могъл да напише и всеки си разполага със собствени ресурси. В тоя ред на мисли, още преди 3 години ползвах този калкулатор, когато избирах Р11 кутията
По-скоро си мисля следното - който има нужда от нещо да казва, пък ще мислим кой с какво може да помогне
Преди година или две бях изпратил много ценни линкове на Стамен. После така се случи, че си затрих фейвъритс и бая от полезните неща, с които разполагах се затриха, за жалост...
По-скоро си мисля, че всеки един от нас знае доста повече, отколкото би могъл да напише и всеки си разполага със собствени ресурси. В тоя ред на мисли, още преди 3 години ползвах този калкулатор, когато избирах Р11 кутията
По-скоро си мисля следното - който има нужда от нещо да казва, пък ще мислим кой с какво може да помогне
Преди година или две бях изпратил много ценни линкове на Стамен. После така се случи, че си затрих фейвъритс и бая от полезните неща, с които разполагах се затриха, за жалост...
Ти ми прати, само няколко неща, не всички...martin7937 wrote:...
затриха се при теб, преди да ми ги пратиш всичките.
Целта на този форум, основно, е да се събере на едно място, повече информация, която да е достъпна за нас, през повечето време и да не е зависима от локални компютри.
Aматьор с нек'ъф хибрид