Искам стикер! :)
Re: Искам стикер! :)
Ако сте послушни и ми остане време ще ви го направя векторно
Ние сме си послушни по принцип, сега остава и ти да се направиш на послушна и да го направиш
Как може да се подмажем малко?Nina wrote:Ако сте послушни и ми остане време ще ви го направя векторно
Aматьор с нек'ъф хибрид
- martin7937
- Администратор
Откакто е в сила закона за премахване на каквито и да е стикери, свързващи даден автомобил с една или друга застрахователна компания, нещо са ми много едни такива скучни стъклата.. 1-2 по-дискретни SR стикерчета ще ми заспят добре на малките задни прозорци
Еми да, ама няма активност... Нинаааа?!
- karlos_racing
- Track специалист
Priwet,karlos_racing wrote:Има ли някакво развитие покрай стикерите?
Още няма, но ще се постарая да задвижа нещата малко...
иска ми се тази седмица, да отделя малко време на колата и новата и придобивка и може-би другата седмица, ще ми остане време и за това тук...
Aматьор с нек'ъф хибрид
Що ли пък да не ти подбия малко цената Само и на мен да ми остане малко време, щото трябва да се мери и чертае в мащаб. Аркаш, подсети ме на някоя сбирка на ОМВ, да те просветя каква е разликата между растерно и векторно изображение.Nina wrote:Ако сте послушни и ми остане време ще ви го направя векторно
To е ясно,че ни трябва векторно,и мисля ,че даже лесно ще стане да се векторизира,предвид спефификата на стикера.emil wrote:Що ли пък да не ти подбия малко цената Само и на мен да ми остане малко време, щото трябва да се мери и чертае в мащаб. Аркаш, подсети ме на някоя сбирка на ОМВ, да те просветя каква е разликата между растерно и векторно изображение.Nina wrote:Ако сте послушни и ми остане време ще ви го направя векторно
Но отдавна не съм пускал Корел-а ,трябва някой ,който го "бори" по-често от мен...
Роска, аз говоря за AutoCAD. И имам бегли съмнения, че и Нина говори за същото. Векторизира ли се, (P.S. изображението, а не Нина) след това е лесно да се експортира в какъвто щеш формат.
Как вървят нещата със стикерите? Ако искате аз мога да се нагърбя с изработката, само да ми дадете някакви приблизителни размери. И как да бъде изработено фолиото за лепене от вътрешната страна на стъклото или от външната? И дали да бъде цяло фолио или само буквите и кръгчето?
Има готови 4 стикера утре ще са при мен и ще кача снимка.8
- karlos_racing
- Track специалист
Браво,Марто.Аз лично харесвам повече да е от външната страна и да са само буквите,но това е моя вкус.
Щом е за родината,газ до ламарината
кефиш...CooLMaX wrote:Има готови 4 стикера утре ще са при мен и ще кача снимка.8
кога го каза, кога го направи
Aматьор с нек'ъф хибрид
Тези пловдивчани,брееее....