Искам стикер! :)
Re: Искам стикер! :)
Днес не ми остана време да отида да печатницата, ще гледам в понеделник да е свърш тази работа.
- dido ra6kov
- Т4 мераклия
В понеделник ще си зает...............не забравяй, че ще трябва да транспортираме "гроба" от единия край на града до другия...........

Момчета,спрете тази уникална кола да я наричате така,моля ви се,ама много!dido ra6kov wrote:В понеделник ще си зает...............не забравяй, че ще трябва да транспортираме "гроба" от единия край на града до другия...........![]()
![]()
Имам вече готови бройки при мен. Размерите са Ширина 15см. Височина 13.5 см. Ето и една снимка как стои на моята кола 

- Attachments
-
- IMAG1229.jpg (661.51 KiB) Viewed 17192 times
Марто -Президент!!!
Поздравления,само да видим как ще си ги получим
За мен 2 бр!
Поздравления,само да видим как ще си ги получим

За мен 2 бр!
и имаш ли го векторно изображението?krdonev wrote:Има ли свободни бройки и от коя страна на стъклото се лепи стикера?

Aматьор с нек'ъф хибрид
От вътрешната страна се лепи. За бройки пишете колко ви трябват и ще пусна поръчката наведнъж. Стаменти нямам го векторно, защото го дадох във фирмата за реклама която ползвам и те ми пуснаха 8 бройки за тест.
- karlos_racing
- Track специалист
Питах, само защото ми идва малко големичко...CooLMaX wrote:От вътрешната страна се лепи. За бройки пишете колко ви трябват и ще пусна поръчката наведнъж. Стаменти нямам го векторно, защото го дадох във фирмата за реклама която ползвам и те ми пуснаха 8 бройки за тест.
дали има шанс да направят такива, но наполовина, като размер?
Aматьор с нек'ъф хибрид
Утре ще ги помоля да пуснат няколки бройки наполовина. Да видим какво ще се получиcaviara wrote:Питах, само защото ми идва малко големичко...CooLMaX wrote:От вътрешната страна се лепи. За бройки пишете колко ви трябват и ще пусна поръчката наведнъж. Стаменти нямам го векторно, защото го дадох във фирмата за реклама която ползвам и те ми пуснаха 8 бройки за тест.
дали има шанс да направят такива, но наполовина, като размер?

каква бира каза, че пиеш?CooLMaX wrote: Утре ще ги помоля да пуснат няколки бройки наполовина. Да видим какво ще се получи

Aматьор с нек'ъф хибрид
Аз отпадам. Фолирани ми са стъклата всички отзад и няма да изглежда добре.CooLMaX wrote:От вътрешната страна се лепи.

Краси,ти да не си забил SR20-ка и да не си казал ?krdonev wrote:Аз отпадам. Фолирани ми са стъклата всички отзад и няма да изглежда добре.CooLMaX wrote:От вътрешната страна се лепи.
Студенаcaviara wrote:каква бира каза, че пиеш?CooLMaX wrote: Утре ще ги помоля да пуснат няколки бройки наполовина. Да видим какво ще се получи